top of page

Vanliga frågor

Vad säger produktvillkoren?

refurbed-produkter fungerar som nya och har därför inga begränsningar. Det optiska skicket av din produkt kan dock väljas. I vilka skick finns refurbeds produkter?
Som ny (A-klass): fungerar som ny, ser ut som ny
Väldigt bra (B-klass): fungerar som ny, kan visa små tecken på slitage
Bra (C-klass): fungerar som ny, kan visa tydliga tecken på slitage

 

Vi rekommenderar A eller B-skick om du vill att produkterna ska se ut som nya och produkter i C-klass om du vill att de ska vara så billiga som möjligt.

Hur fungerar beställningsprocessen?

1. Ej bindande förfrågan:

Du skickar en icke bindande förfrågan till oss. Vänligen fyll i alla fält eftersom endast fullständiga förfrågningar kan behandlas. Om du inte har en preferens för vissa kriterier kommer vi att leta efter det bästa erbjudandet för ditt företag.

2. Personligt erbjudande:

Vi kommer att skapa det mest passande och billigaste erbjudandet för dig.

3. Faktura:

När du har godkänt offerten samt våra villkor skickas fakturan. Denna kan betalas i förskott eller i efterhand (med 14 dagars betalningsfrist)

4. Frakt:

När vi har mottagit din betalning förbereder vi beställningen för att skickas till dig. Leveransen kommer att ske inom några arbetsdagar.

Vad är kvaliteten på renoverade produkter?

Alla våra produkter kommer från certifierade och verifierade återförsäljare. Du kommer att få din enhet inklusive nödvändiga tillbehör. Vårt kvalitetsteam kontrollerar enheternas ursprung för att alltid ge dig optimal kvalitet.

Vad är kvaliteten på rekonditionerade produkter?

Genom att köpa helt förnyade enheter kan du enkelt bidra till ett aktivt miljöskydd. Återtillverkade produkter orsakar betydligt mindre utsläpp än nyproducerade varor och minskar uppkomsten av elektroniskt avfall. Vi planterar även till var och en

produkt sålde ett träd för att kompensera för utsläppen från renoveringen. Hållbar upphandling är ytterligare ett steg mot att nå dina hållbarhetsmål.

Du kan ta reda på mer om hållbarhet i vår hållbarhetsrapport, som omarbetades publicerad tillsammans med Fraunhofer Institute 2023.

Kan gamla enheter säljas tillbaka till Refurbed?

Ja, du kan hitta all information om det här.

bottom of page